cem yılmaz – Muhalif Sözlük
cm101mmxi fundamentals isimli son stand-up'ını sinema'ya düşürerek, millete büyük hizmet etmiştir.. 2-3 saat boyunca aralıksız güldürmüş, son 20 dakika da izleyenleri sıçırtmış, hadi şimdi sikko hayatınıza geri dönebilirsiniz hareketi çekip veda etmiştir..

allah uzun ömür versin.. ajansta (b: bu sefer güldürmedi) başlıklı haberle uzunca bi süre karşılaşmayalım inşallah..
Türk solu'nun aynasıdır. Kemalisttir. Gösterilerinde yaratılış ile alay edebilme cesaretine ve müslüman türkleri güldürübilme yeteneğine sahiptir. Karşısındakine, karşısındakini anlatarak ağlanası haline güldürüp cebindeki parasını kendi cebine indirme yeteneği.(bkz:Adam zeki beyler)(bkz:Dağılın)
kariyeri boyunca iyi para kazanmış ve de kazanmakta olan kişi. istese kazandığı paralarla ülkeyi terk edip hayatını batıda pekala ki sürdürebilecekken ya da suya sabuna dokunmayıp ekmeğine bakabilecekken muktedirlerin haksızlıklarına karşı elinden geldiğince kendi çapında sesini yükseltiyor. sırf bu yüzden takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal tımarhane Twitter’da haftada en az bir kere muhakkak tt (*) olur. En son devlet bey'in hışmına uğramış ve türk(!) aydınının(!) desteğini arkasına almıştır.
zeki bir komedyendir.

zekasının , kendisini sevenleri "paraya biat edenler" olarak tanımlayan kişinin zeka seviyesinden daha yüksek olduğu da kesindir