muharrem ince – Muhalif Sözlük
chp yalova milletvekili ve meclis grup başkanı. sözlerini akp'ye tak tak saydırarak alkışı hak ediyor. sevilmesi çok normal. en son da düşünleni ama söylenmeyeni dile getirmiş:

" (i: O'nun derdi Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı. Sabiha Gökçen'le başlayacak, iki yıl sonra Atatürk Havalimanı'nı gündeme getirecek. O kafa, o cahiliye artı kafa. Yavaş yavaş geliyor. Zannediyor musunuz ki siz sürekli ismet inönü'ye hakaret ediyorlar? Dertlerinin ismet inönü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hayır, (b: asıl dertleri Atatürk. şimdilik Atatürk'e sataşmıyorlar. şimdilik ama. Sabiha Gökçen'le başladıysa, Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'na da gelecektir o kafa.) Türk milleti buna hazırlıklı olsun diyorum. )"
birbirinin aynısı, simetriği olan chp tayfasındandır muhterem.yeri geldiği zaman en büyük komünist yeri geldiği zaman da en ulu müslümandır.
Chp'nin balonlarından. Baykal varken ona, şimdide kemale yalakalık yapıyor. Sempati besleyen milliyetçileri yerel yönetimlerde kürtçe eğitim çıkışıyla ters köşeye yatırmıştı.

Başı şimdi taciz iddiasından dertte. Erkeklik yapıp dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. Chp'yi sanki bilmiyoruz a.q!
nam-ı diğer hacı muharrem.
bir hatunun cep telefonuna ''yalova'dan geldim, abazayım'' şeklinde bir mesaj attığı söyleniliyor.
kimi chp'liler ''adam abhaz. ne var bunda?'' deyip takkiye yaparken, diğer chp'liler ''erkek adam. karıya gitmek istemiş, kime ne?'' deyip delikanlı girişiyle hasmını sustururlar.
lakin bir gerçek vardır ki; o da bu ''belaltı'' siyasetinin tehlikeli boyuta gelmesidir.
bir iktidar partisi elbetteki kendine muhalif olanları sindirmek/ezmek ister. bunun içinde kendi gücünü ve otoritesini kullanmasıda gayet normaldir. ama artık bu müstehcen taktiklerin suyu çıkmıştır.
bir hayat kadınına atılan mesaj, teşhir edilip meclis gündemine geliyorsa, o ülkenin zaten çivisi çıkmıştır.
Turgutlu şömine Nargile'de çalışırken mekan sahibi olan CHP milletvekili hasan ören ile birlikte gelmiştir ve benden nargile istemiştir. o an elimde kaliteli tütün bulunmadığı için bahreyn armut tütününü allayıp ballayıp "buyrun efendim bu nargile şahane" diye takdim ettiğim ve bayıla bayıla o nargileyi içen güzide milletvekili. Kendisini buradan bağımsız vekil olmaya davet ediyorum. yalovadan yine seçilir hani.
Gözlerin chp'ye döndüğü gün olan, akp'li vekillerin meclise türbanla geldiği gün yaptığı konuşma tıklanma ve paylaşım rekorları kırıyor. Türbandan çok hükümete genel eleştirilerde bulunmuştu gayet etkili olmuş anlaşılan.
uyuz olduğum herif. baykal ile ulusalcı, kemal ile kürtçü. chp'nin ankara büyükşehir adayı olacağı konuşuluyor. :(
ankara'nın 'u bile bulamayacak chp'li oyları ile başkan olabileceğini sanıyor galiba. nedir lan bu zulmünüz ankara'ya!? alayınız melih'e çalışıyor mk!

(b: mansur siker, herkes akıllı olsun.)