israil – Muhalif Sözlük
akdeniz'in en doğusunda yer almaktadır, lübnanın güneyinde, kızıldeniz'in kuzeyinde, filistin ve ürdünün batısındadır.

orta doğu'da konuşlanmış kaçak villa. komşularının bahçesine bol bol top kaçırır, çöp atar. hatırlı tanıdıkları sebebiyle yıkım ekiplerinin elinden hep kurtulur.
kuran'a göre lanetli kavmin yaşadığı devlet. yıllar önce bir gazetecinin, dönemin israil devlet başkanı şimon perez'e sorduğu, "kuran'da gün gelecek bir taş arkasındaki yahudiyi haber verecek deniyor, buna ne dersiniz" sorusuna, perez'in verdiği "o gün gelsin düşünürüz" yanıtı, israil mantalitesinin ne derece küstah olduğunu gözler önüne seriyor. kendi peygamberlerini öldüren, zulümden asla vazgeçmeyen bir devlettir israil. 2006'dan beri bellerini doğrultamıyorlar bu da onların çöküş sürecine girdiğinin bir alameti olsa gerek. bir film vardı hani, adı en çok israil'e yakışıyor.
(bkz:o... çocukları)
islamcı cenahın "düşman" objesinin somut karşılığı.ideolojik islamın motivasyon kaynağı.vadedilmiş topraklar,arz-ı mevud,sion tepesi falan filan yıllardır anlattılar dinledik,eğer anlatılanlar doğruysa yani gerçekten muhteşem bir idealizm ve sabır örneği bir devlet ise örnek alınacak yönleride olan devlet.
işin içine dini kattığımız için olaylara tarafsız bakamadığımız ülke... (u: düşündüklerimi yazarsam taşlarlar diye korkuyorum.)
piç ali gibi ülkedir hatt-ı zatında. bekaasına yönelik en ufak bir tehlike gördüğünde ışın kılıcını sallamasıyla takdirimi kazanmıştır. 1967'de arap devletlerine 6 günde koymuş geçirmiştir. en son lübnan'a çakmıştır. suriye hava sahasını folloş etmesiyle meşhurdur. elindeki füzeleriyle güya gövde gösterisi yapan o meşhur ülkeler; suriye ve saddam zamanında ırak, israil uçakları karşısında bir bok yiyememiştir. kuvvetle muhtemel iran da yiyemeyecektir. ayrıca uganda'dan yemen'e, iran'dan macaristana kadar çok geniş bir coğrafyada nokta operasyonları düzenleyebilecek teknik bilgiye, askerî ve istihbarî operasyonel güce sahip bir ülkedir israil.
iki gündür devam eden operasyonlarda 11 filistinli öldürmüşlerdir. ''çoluk çocuk demeden öldüyorlar yeeaa'' durumu yok yani. nokta atışı yapıyorlar. ha, isteseler 11'i, 11 bin yapacak kuvvetleri de var. kızdırmayın, yaparlar. çoluk çocuk demeden katledenler için şamil basayev başlığını uğrayabilirsiniz mesela. samimiyseniz. beslan katliami falan filan. hatırladınız mı? hatırlamadınız.
kendine yer arayan bir avuç evsiz yahudinin örgütlenip, önce osmanlı'ya yavşaması ve red cevabı alması, sonra ingilizler'e yanaşmaları neticesinde yıllar süren toplu göç aracılığıyla filistin topraklarını işgal ederek kurdukları korsan devlet.
Sisteminin, devlet yapilanmasinin, ordu ve gucunun, atarinin, dunyada borusunu otturmesinin elbette bize bakan ornek alinacak taraflari vardir. Faşo olarak bu gerekir yani saygi duyulur tamam da. A.q olen cocuk, kadin ya! Bu kadar da muhiplik olmaz a.q! Araplardan nefret ediyoruz, irkciyiz, faşoyuz eyvallah ama su vicdani elden birakmayak. Cok aciliyoruz sonra ahrette gotumuze kacabilir bazi entryler.

Bir musluman olarak dusmanlik, bir milliyetci olarak hayranlik duydugum devlettir! inkar da etmiyorum hayranligimi. Lakin hic bir ideoloji, fikir ve sistem icin de masum olumunu destekleyemem. israil'in de a.q, milletce hareket etmeyi beceremeyip hizipcilikleri yuzunden halki katlolan hamas ve el fetih'in de a.q, sadece basin aciklamasi ve face iletisiyle filistin'e desek oldugunu zanneden ama muttefiki a.q.p'ne hala okuzcesine bagli olan koyunlarin da a.q!

Ben arabin kara kici icin yemin billah uzulmuyorum, hele ki su baharlarindan sonra elime gecse bir de ben sikerim ama mevzu coluk cocuk gariban masum olunca kusura bakmayin boyle fasizmin de a.q!

Tanim: Teror deVletidir, nazi almanyasi bile daha insaflidir yanlarinda!