bengütürk tv – Muhalif Sözlük
ilk başlarda izlemeye başladığım sonra çok çok sıkılmaya başlayıp, gördüğümde pas geçtiğim tv kanalı.bir ara burada çalışanlar maaş felan alamıyor diye haberler çıktı ama kesin cemaatin eli vardır.
ülkücü hareket'in resmi televizyonu olmakla beraber,devlet bey'in grup toplantıları hariç izlenmeye değer hiçbirşey yoktur.ulan ulusal tv'ye bakıyorum sabahtan akşama ya doğu perinçek ya da adamakıllı söyleşiler,mehtap tv'de sabah akşam sümüklü imam vaaz veriyo ya da bir tane mıymıntı nurcu karı çıkmış ajitasyon yapıyor bizim bengü türk ya kurbağaların cinsel hayatı ile alakalı belgesel yayınlıyor,ya da 3.sınıf vestern filmleri izletiyo.ula hiç bi şey yapamıyorsanız koyun başbuğ'un bilkent konferansını,ülkücülükle alakalı belgeselleri ne bilim facebook'tan video indir onları koy.
ürkek kanal.
90'lı yılların ilk yarısı için fenâ kanal değil aslında. az önce medya açılımı programı izledim de, ulan arkadaki lacivert perde nedir yav! köy odası mı, televizyon stüdyosu mu belli değil. çocukluğumun hbb, kanal 6 gibi kanallarını hatırlattı. bir de sürekli trt'nin depolarında kalmış sikko belgeseller ve western filmleri vermeleri çıldırtıyor. kardeşim, bari türk filmi koyun.
elinde ki imkanlar nispetinde yayın kalitesini arttıran televizyon kanalı. şimdi de meclis tv'nin yayınlarını canlı yayınlamaya başladı,güzel bir hamle. milli konular hakkında hazırladığı kısa vtrler de kanalı izlenebilir kılıyor.ama daha katetmesi gereken çok yol var.
D.B. tarafından başına eski bir marksistin genel müdür olarak getirilen ve ülkücüler belgeseli'nin(ki o da ülkücüler belgeselinden başka her şeye benziyor) reklamının yayınlanmasına izin verilmeyen mhp'nin tv kanalı...
habertürk'te murat bardakçı'nın programında "orta asya türk tarihi,cengiz han,mete han,atilla,2 sene önce bulunan göktürk tigini kurganı,hüseyin nihal atsız,osmanlı'nın göktürk devleti'nin devamı olduğu,çin seddi,kür şad ihtilali" gibi konular konuşulurken aynı saatte eski bir kickbox turnuvasından maçlar yayınlayan türk milliyetçileri'nin tv kanalı.
tırışkadan bir kanal durumundan dopdolu bir kanal durumuna geçmesi elzem olan bir kanal. milliyetçilerin 1 değil bir kaç kanalı olmalı.