barış ve demokrasi partisi – Muhalif Sözlük
sözlükte bdp olarak da aramama rağmen, başlığını bulamadığım pkk'nın meclis ayağı olan parti. doğu illerinde açılımcı akp bile önlerinde duramadığı gibi, istanbul'un 3 bölgesi, mersin ve adana'dan da vekil çıkarmışlardır. bu hızla devam ederlerse antalya, aydın, izmir derken tüm kıyıdan vekil çıkaracaklar. 5 milyonluk ankara'da babayı almaya mahkumlar. :(
vekillerinin karadeniz'de polis kamerası dahi sokmadıkları,halktan gizli salon toplantıları yaptıkları parti.karadeniz'de pkk'yı kimlerin desteklediğini kişi kişi tespit edip fişlememizi sağlayan toplantıları tertip eden parti.
fişleme tamam ifşa zamanı.
akp ile masa basi arkadaslaridir. aynilar! sadece fark su ki; biri masada parcalarken, digeri daglarda kanla deniyor!

itiraf etmem gerekirse turkiyede en atarli, en cesur ve en delikanli partidir! gundemi, hukumeti, basini ve halki parmaginda oynatmayi becerebilmekte ve ne olursa olsun hep kendisinden soz ettirebilmektedir! sonucunda da artik her onemli konuda sadece kendilerini muhatap degil, savunduklarini da muhatap kilmayi basarabilmislerdir!

diyarbakir ofis civarindaki askeri lojmanlarin sandiklarindan bile birinci ciktiklarini artik anliyor ve daha net yorumlayabiliyorum. ilk secimlerde buradan da bir oylari olacak!

yoksa, akp ile benzerligine ragmen herkes herseyden o kadar memnun ki sadece vicdaninin sesini kismak (kesmek degil) icin bunlari sevemiyor ve sovmeyi yegliyor. yani aslinda bunlar mazilerinden, isimden ve tipten kaybediyor. diyarbakirdaki muvazzaf askerin komitaciligini kullanip milleti galeyana getirmeyi deneyelim bakalim! gercekten de "noluyoz lan?" diyecek kadar vicdan ve baglilik kalmis midir gorecegiz!

tavsiye ederim! soyle, en gıralından sandiklardan % 15-25 arasi bi ciksalar; millet belki yusuf yusuf ederekten milliyetci partilere yonelmek zorunda kalir veya bizzatihi onden giden darbeciler olur. ha, ne dersiniz?
çok değil, 3-4 ay önce dokunulmazlıklarının kaldırılacağı söyleniyordu.
dokunulmazlıkları kaldırılacak, hapise tıkılacaklardı.

şimdi tv'yi açtım. her yerde bu adamlar. imralı-kandil arasında nasıl mekik dokuduklarını anlatıyorlar. ara-sıra tehdit savuruyorlar. dudak altından gülüyorlar. apo'yu öve öve bitiremiyorlar.
karadeniz'e açılma gayesiyle 17 şubat tarihinde çorum'dan başlayarak karadeniz illerinde toplantılar düzenleyecek olan parti. karadeniz'de yapacakları toplantılar sebebiyle şimdiden sosyal medyanın atarlı karadenizli yiğitleri meydan okuma seanslarına başlamışlar fakat bütün bu atarlanmalar boş nutuktan ibaret.
karadeniz'e paşa paşa gelip paşa paşa gidecek olan parti.
üniversite teşkilatlarını güzel bir şekilde her yere serpiştirmiş olan parti.En baba ülkücüyüm diyen üniversitelerde, fakültelerde vardır da kimseler duymaz.sağlam çalışırlar, geleceğe yatırım yapmazlar, fazla karı kız meseleleriyle oyalanmazlar.kadın mefhumu ortaklaşa kullanılır zaten.