çocukların hayrete düşüren sözleri – Muhalif Sözlük
genelde kız çocuklarından hayrete düşüren bir zeka ile karışık çıkan sözlerdir. yer: turşu festivali, çubuk. zaman: eylül 2014ruhadam'ın 9 yaşındaki kız kardeşi mine'nin turşu yorumu: hayat acı olduğu için insanlar yediklerini de acılaştırıyorlar. ben: :(
safliklarindan masumiyetlerinden kaynaklanan ilginclikler incelikler.günün birinde saksilarin dibine ekmek ufalayan o zamanlar üc yasinda bidikla annesinin arasinda gecen diyalog gelsin: a: ne yapyiorsun oglum?!b: ciceklere ekmek veriyoooom.a: sebep?b: cicekler susuyor su veriyon. acikmislardir bende ekmek veriyoooom.
konumuz ciftlik hayvanlari kitap okuyoruz. daha dogrusu teyze okuyor kizimiz da hayvanlarin isimlerini söyleyecek teyzesi sordugunda.t: (u: koyunun resmini gösterir) aa kizim bak bu hayvanin ismi ne?k: et. (u: teyze cevabi anlamadi!)t: o koyun bir tanem. peki bu hayvanin ismi ne taniyor musun? (u: tavugu gösterir) k: et. (u: sanki anladi da anlamadi)t: teyzecim bu hangi hayvan? (u: inek gösteriliyor)k: büüüük (u: büyük) etsira civcive gelincek: bebek et.teyze pes etmistir nihayetinde. kac cocuk büyüttü böylesini ilk defa gördü.
yer: altınparksene: 2012ben: seni midilliye bindireyim mi?zehra ceylanım: boşver, hayvanlara eziyet olur. ben: bugün de eridik hamdolsun.