sedat peker – Muhalif Sözlük
popüler olduğu dönemlerde malesef ülkücü gençler için neredeyse idol olan kişi.şahıs ideolojik olarak türk milliyetçisidir fakat öyle veya böyle gayr-i meşru alemin göbeğindedir,hayat nizamı ülkücü dünya görüşüyle bağdaşmaz.yinede her sene 3 mayıs'ta galatasaray adasını kiralayıp bir çok sanatçı müsveddesini ateş üzerinden atlatması,ibo gibi kürtlerin yeri geldiğinde kulağından çekmesi,kürt mafyasına karşı yürüttüğü ve başarı kazandığı mücadele takdire şayandır.
ülkücü gençlerden uzak tutulmalı,hayatı bir imrenme noktası oluşturmamalıdır.bu arada gayr-i meşruluğu genelde ihale,çek-senet (tabi çok büyük meblağlardan bahsediyorum),haraç,çöküntü gibi işlerdendir.uyuşturucu,kadın ticareti gibi işlerde bezi yoktur.
bir alattin çakıcı değil.
ana­ya­sa mah­ke­me­si­’nin 6 mart 2014 ta­rih­li ka­ra­rı (anayasal hak ve özgürlüklerin gözetilmediği hakkında) ve özel yet­ki­li mah­ke­me­le­rin kal­dı­rıl­ma­sı­nın ar­dın­dan, er­ge­ne­kon da­va­sın­da mü­eb­bet ha­pis ce­za­sı­ veren mahkemelerin yokluğunda yetki krizine bakılmaksızın görevli ağır ceza mahkemesi tarafından 11 mart 2014 günü tahliye edilmiştir.

çıkar çıkmaz bozkurtunu çakıp artisliğini de yapmıştır reis.
düğünündeki davetlileri görünce ''sikeyim böyle memleketi'' çektiğim akp'li mafya. http://haber.star.com.tr/magazin/sedat-pekerin-dugunune-unluler-akin-etti/haber-1036235
en yetkili ağızların kişilerin günah işleme özgürlüğünden dem vurduğu ülkemizde, suçu ve suçluyu övmek de mutat olduğu üzre, kendisi hakkında iş adamı ve hayırsever olarak bahsetmenin daha doğru olduğunu düşündüğüm organize suç örgütü lideri.
kurtlar vadisi ekibi sayesinde ergen fanboyları gün geçtikçe artan karanlık kişi. biri şunlara ve kurtlar vadisi ekibine vatana sahip çıkmanın, kurtarmanın sadece kurşun sıkarak olmayacağını söylese iyi olur. gelelim asıl konuya teröre karşı rize'de düzenlenen mitingde erdoğan sevgisinden bahsederek oluk oluk kan akacağını söylüyor. görünen köy klavuz istemez bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.